R U U T T U S E T   L I I T T Y I V Ä T   K L U B I I M M E

Kaija ja Tuomo Ruuttuset otettiin jäseneksi keskiviikkona 11.3.2020. Leijonamarssin jälkeen presidentti Eeva puhui yleisesti leijonista. Aluksi Kaija ja Tuomo antoivat jäsenlupauksensa, ja sen jälkeen kummit (Liisa ja Jari) antoivat lupauksensa. Tapahtumaa juhlistivat liput ja kynttilöiden sytyttäminen.

Kaija kertoo: Olen 67-vuotias ja kotoisin Nivalasta, Pohjanmaalta. Valmistuin sairaanhoitajaksi Helsingistä v. 1976, olin lähes kymmenen vuotta kotona hoitamassa kolmea lastamme. Erikoistuin kätilöksi ja naistentautien erikoissairaanhoitajaksi Kainuun sairaanhoito-oppilaitoksesta v 1987. Koko työurani tein Kainuun keskussairaalassa , suurimman osan tästä ajasta olin syöpäpotilaiden vastaavana hoitajana naistentautien vuodeosastolla. Viimeiset vuodet ennen eläkkeellejäämistäni olin osastonhoitajana ko. osastolla. Eläkkeelle jäin v 2015. Naimisissa olemme Tuomon kanssa olleet v:sta 1973 lähtien. Meillä on 3 aikuista lasta ja 7 lastenlasta.
Harrastan kuntoliikuntaa, mökkeilyä, retkeilyä, matkustamista ja uusimpana harrastuksena kuorolaulu.

Tuomo kertoo: Synnyin 12.9.1951 Nivalassa. Valmistuin 1977 teologianmaisteriksi ja 25 v toimin kansanopistojen opettajana ja rehtorina (Raudaskylän Kr. opiston vararehtorina 1977-1981 ja 1981-2001 Kainuun Opiston rehtorina Paltamossa). Sen jälkeen toimin vuodet 2001-2015 Herättäjä-Yhdistyksen aluepappina Kuopion hiippakunnassa. Nyt olen eläkkeellä oleva rovasti. Paltamon aikoihin kuuluin myös LC Paltamoon n. 17 vuotta.
Harrastuksenani on kuntoliikunta, retkeily Lapissa, matkailu ja kuorolaulukin. Olen myös kirjoittanut romaanin (veijaritarinan) Mies, joka näki hirven (Myllylahti 2003) ja dekkari on ollut puolessa välissä jo vuosia, mutta rikos ei ole vielä selvinnyt.
 
valokuvaaja pekka     takaisin